Sivut

lauantai 6. joulukuuta 2014

LUUKKU 6: Linkkaa blogisi!



LINKKAA BLOGISI!
Kaikille on varmasti säännöt tutut, eli kaikki nyt vain linkkaamaan bloginsa! Pieni esittely olisi plussaa ;) Muuten en mitään vaadi. Voittajan tai 3 parasta mainitsen blogissani esittelyiden kera :)! Mulla on ihan älyttömän kova kiire ja kaikki muut luukut keskeneräisiä, niin oli pakko tehdä tälläinen ratkaisu. 


7 kommenttia:

  1. http://nasupossu.blogspot.fi/
    14-vuotiaan lappilaistytön elämää, mukana mm. hevosharrastus, oma koira ja kaksi fanituksen kohdetta. Kirjoittelen tällähetkellä joulukalenteria joka päivä jouluun asti.

    VastaaPoista
  2. http://nnellinblog.blogspot.fi/
    15 vuotias tyttö kertoo pääasiassa ratsastustunneistaan, kisoistaan ja estevalmennuksistaan tuntihevosien kanssa. Päätähtenä esiintyy kuitenkin vain yksi niistä. Puoliverinen tamma, Hiavata. Tuntipostausten lisäksi blogissa esiintyy runsaasti erikoispostauksia :)

    VastaaPoista
  3. welifedream.blogspot.fi

    14-vuotiaan tytön hevos/lifestyleblogi, jossa postauksia tulee hiukan vuorotellen. Tällä hetkellä ratsastelen paria lämppäriä :)

    VastaaPoista
  4. http://tiinanheppablogi.blogspot.fi/

    16- vuotiaan Kauhajoella ammattikoulussa opiskelevan tytön heppablogi, missä päätähtenä on 8-vuotias zemaituka- Trakehner risteytys tamma Lilli. Lilli on minulla vuokralla, joten postauksia tulee kisoista ja normaaleista ratsastuskerroista :)

    VastaaPoista
  5. http://nuuura.blogspot.fi
    Pikkusuokin ja vähän muidenkin tallin heppasten elämästä kertova blogi, joka sisältää kuulumisia, valmennuksia, kisoja ja mahahaavaisen ponin hoidosta. Onnistumisia ja epäonnistumisia, muutoksia, päätöksiä ja tavallista tallaamista, seuratoimintaa unohtamatta!

    VastaaPoista
  6. http://herttakoiruus.blogspot.fi/
    "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia maustettuna kivoilla kuvilla!"

    Sekä oma valokuvaus-/lifestyle-blogini :-)
    http://heelja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. http://golden-sequins.blogspot.fi/

    Lifestyleblogissani juttua oman hevoseni lisäksi mm. kauneudesta. :)

    VastaaPoista