Sivut

tiistai 23. joulukuuta 2014

LUUKKU 20: Parhain blogi!


Eli blogeja ei voi enää linkata tähän postaukseen. Päätin, että nyt olisi hyvä julkistaa tulokset! Päätin kertoa vain yhden blogeista, koska osallistujia tuli todella vähän. Blogien tasokin vaihteli niin paljon, että olisi hankalaa ollut valita niistä ne kolme parasta. Tässä teille siis blogi, mistä minä pidin eniten :)
Tiina on 16-vuotias Kauhajoella ammattikoulua käyvä tyttö. Tiina kirjoittaa blogia hevosharrastuksestaan, päätähtenä on 8-vuotias zemaituka-trakehner risteytystamma Lilli. Lilli on Tiinalla vuokralla ja blogi kertoo heidän treeneistään ja kisoistaan.

Oli mukavaa löytää Tiinan blogi! Tiedän Lillin omistajan, sekä Lillin. Kiva kuulla millaisia asioita Lilli keksii ja minkälainen se oikeasti on. Muutenkin kiva lukea samalla paikkakunnalla asuvien blogeja, kun tuttuja asioita esiintyy niissä. Blogin ulkoasu on suhteellisen kiva ja postaukset ovat todella kivoja, sekä monipuolisia. Postaustahtia kaipaisin reipaammaksi, mutta onhan meillä muutakin elämää, eikä kukaan varmaan aina viitsi kuvattomia postauksia tehdä?

Ehdottomasti jään seurailemaan blogia ja kuulemaan Lillin kuulumisia! Menkää tekin katsastamaan blogi ja mahdollisesti jääkää lukiaksi :) (linkki blogiin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti