Sivut

tiistai 9. joulukuuta 2014

LUUKKU 9: Mitä toivon joululahjaksi?


 


Mulla alkaa pukata näiden luukkujen kanssa pikkuhiljaa paniikki... Mun kone ei suostu ottamaan kameran kuvia koneelle ollenkaan, joten kaikki videopostauksen ja kuvat on saanut olla jäähyllä. Yritän viimmeistään viikonloppuna setviä tämän asian loppuun, koska mulla alkaa seuraavalla viikolla koeviikkokin ja lukeakkin pitäisi keretä. Päädyin tähän joululahjatoivepostaukseen, vaikka pidänkin sitä aika massa juttuna. Kuitenkin oli pako turvautua siihen hädän hetkellä, vaikka huomenna se hätä taas on. Mutta eikö teitä oikeasti arvonta kiinnosta? Siellä on vain yksi osallistuja, joten joudun tätä menoa perumaan koko homman... Ja muistakaa linkkalla blogeja tänne

En tänä vuonna aijo mitään ihmeellisiä juttuja pyydellä, enkä varsinkaan mitään kovin kallista. Pääasiana on vain se, että saan jatkaa harrastusta ja kalliin harrastuksen myötä en voi joululahjoiltakaan liikaa odotella. 


Löysin facebookin kautta, että Hevosväylällä on tarjouksessa Eurohunterin kaulakappaleellisia fleeceloimia ja vielä hienon värisinä! Saralla on samanlainen ruskea, mutta se alkaa olla jo niin huonossa kunnossa ja reikiä täynnä, että olisi pakko saada uusi. Mietin liilan ja punaisen välillä, mutta sitten päätin, että kirkkaan punainen miellyttää enemmän ja sopii paremmin Saralle, joten ainakin tämä on ehdottomasti toivelistalla! Linkki loimen tilaamiseen Hevosväylältä

 Toisena toiveena on Kingslandin Classic saapasukat! Saappaisiin ei todennäköisesti mahdu kauhea n paksu sukka ja nämä ovat varmasti kivoja myös kesällä, niin ovat nämä myös  toivelistalla. Nämä eivät niin hirveästi maksa, joten voi olla, että laitan nämä kummisedälleni vinkiksi, mitä voisin haluta joululahjaksi ;) Tässä linkki sukkiin!           


Oon aina tykännyt laittaa kynsiä ja nyt oon ajatellut viedä sen "uudelle" tasolle.  Oon kauan aikaa haaveillut geelikynsien tekemiseen tarvittavista välineistä ja nyt oon ajatellut pyytää sitä joululahjana, minkä lisäksi en tarvitse muuta jos vain saan tämän. Ajattelin tälläistä aloituspakkausta, missä tulee kaikki tarpeellinen ja sitten kun on homma käynyt tutuksi niin ruveta itse ostamaan siihen tarvitsevia juttuja. Geelikynsien etuna olisi myös se, että mun ei ensinnäkään tarvitse olla kokoaika lakkaamassa kynsiä koska geelikynnet ei kulu niin nopeasti ja sitten saisin itsellenikin kestävät kynnet, mitkä eivät heti tallilla katkea kun esim. otan heinää hevoselle jostakin kasasta. Ja jos joululahjaksi tämän saisin, voisin itse itselleni tehdä geelikynnet vanhojentansseihin, vaikka kynnet eivät se olennaisin osa olekkaan :) Tässä linkki Sannataran aloituspakettiin!

En oo oikein perehtynyt millaisen jalustan haluaisin jne. Mutta tarkoituksena olis kuitenki helpottaa omaa kuvaamista ja muutenkin saisin itse tehtyä videopostauksia ilman kaikenmaailman virityksiä :D Jalustat kuitenkin on aika kalliita, että saatan pyytää joskus myöhemmin niin saa oikeasti kunnollisen, mutta en tiedä vielä, se jää nähtäväksi. Mutta tässä tälläinen esimerkki, en oo päättänyt merkkiä tai mitään vielä, mutta tästä pääset kuvan jalusta nettisivuille!

Tässä nyt teille nämä neljä pääjuttua mitä olen toivonut, mutta tottakai aina pitää saada karkkia ja kaikenlaisia kosmetiikkajuttuja jne. Oletko sinö tehnyt postauksen joululahjatoiveistasi? Linkkaappa se mulle kommentteihin niin käyn kurkkaamassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti